واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

افزایش شمار جان‌باختگان بمب‌گذاری انتحاری در پاکستان به ۶۳ نفر

پاکستان روز چهارشنبه اعلام کرد شمار کشته‌شدگان بمب‌گذاری انتحاری در این کشور به ۶۳ و مجروحان این حادثه به ۱۲۳ نفر رسیده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۴ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 03
کد خبر: ۱۹۷۶۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ پاکستان شمار کشته شدگان بمبگذاری انتحاری عاومل داعش در این کشور را ۶۳ نفر و مجروحان این حادثه را ۱۲۳ نفراعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری «رویترز» یک مقام دولتی پاکستان روز چهارشنبه گفت: «شمار کشته شدگان بمبگذاری انتحاری در پاکستان که تجمع سیاسی یک گروه مذهبی را هدف قرار داد به ۶۳ نفر افزایش یافت. مجروحان این حادثه نیز ۱۲۳ نفر هستند و تحت درمان قرار دارند.»

این حمله نگرانی‌های امنیتی را پیش از انتخابات عمومی که نوامبر برگزار می‌شود، افزایش داده است.

تروریست‌های داعش روز یکشنبه مسئولیت این حمله را بر عهده گرفتند. داعش در بیانیه‌ای در کانال تلگرام خود اعلام کرد که مسئولیت انفجار انتحاری در تجمع سیاسی در استان خیبر پختونخوا در شمال غربی پاکستان را برعهده می‌گیرد.

«شهباز شریف» نخست وزیر پاکستان این انفجار را که پس از ماه‌ها تنش سیاسی و بحران اقتصادی رخ داد، به عنوان «حمله به روند دموکراسی» محکوم کرد. پاکستان روز دوشنبه مراسم تشییع قربانیان بمبگذاری انتحاری را برگزار کرد.

جمعیت علمای اسلام یک حزب بزرگ سیاسی مذهبی در پاکستان است و این گردهمایی برای جلب حمایت پیش از انتخابات عمومی بود که قرار است اواخر امسال برگزار شود.

رهبر این جنبش با بیان اینکه حادثه حمله به بشریت بود، گفت: «این انفجار را محکوم می‌کنم و می‌خواهم به مردم پیام بدهم که این جهاد نیست بلکه تروریسم است.»

ارتش پاکستان اعلام کرده که در عملیات ضد تروریستی در سال جاری در مجموع ۱۴۱ پرسنل امنیتی کشته و ۱۲۲ نفر زخمی شده‌اند ارتش پاکستان اخیرا نیز از کمین تروریست‌ها علیه نیرو‌های امنیتی و کشته و مجروح شدن چند نظامی در ایالت «بلوچستان» در جنوب غربی پاکستان خبر داد.

بلوچستان و شمال غربی استان خیبر پختونخوا هم مرز با افغانستان، اخیرا شاهد افزایش چشمگیر حملات شبه نظامیان بوده‌اند. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار